Windows 8 aduna 4 milioane de utilizatori in mai putin de o saptamana

18

Steve Balmer a estimat in urma cu ceva timp ca Windows 8 va rula pe 400 de milioane de dispozitive pana la sfarsitul acestui an. Dupa prima saptamana se afla pe 4 milioane de aparate, atingand abia 1% din totalul pe care ar trebui sa il acumuleze pana in ianuarie.

Vanzarile ar putea creste in perioada imediat urmatoare luand in considerare sezonul, insa 400 de miliane pare un picut cam exagerat, mai ales ca Microsoft nu alearga singur.Facand o paralela, OS X Mountain Lion-ul celor de la Apple s-a atasat unui numar de 3 milioane de aparate in acelasi interval de timp.

Windows 8 a fost lansat in urma cu o saptamana, odata cu prezentarea Surface si a tulpinii Windows 8RT, optimizata pentru tablete.

Noi ramanem de parere ca nu era inca momentul pentru un nou Windows. Inlocuirea unui sistem de operare robust cu un altul care are cam tot aceleasi puncte forte, doar de dragul ecranelor tactile, pare o stratagema de a mai aparea pe la stiri. Nu ramane decat sa le uram succes celor de la Microsoft, pentru ca o lume fara Windows ar fi de neconceput.
 
Sursa: t3.com