Windows 10 versiunea 12544 pentru smartphone-uri apare intr-un material video

14

Utilizatorii care sunt inscrisi in programul de testare al Windows 10 nu incearca acum cea mai noua versiune a sistemului de operare, desi asa ar putea sa para. Se pare ca cei care fac parte din programul Insider testeaza in acest moment versiunea 10052, in timp ce, recent, pe internet a ajuns un material video care prezinta versiunea 12544.

 

Schimbarile pe care le aduce Windows 10 in versiunea 12544 sunt unele destul de importante. La nivelul transparentei background-ului, Microsoft ofera un slider de control al acestei transparente. Optiunea este utila atunci cand utilizatorii vor sa seteze o imagine de fundal care este, poate, prea puternic colorata sau prea slab colorata. In plus, paleta de accente de culori a fost imbunatatita si include 48 de culori, nu 20 ca in versiunile precedente. De asemenea, aceasta versiune de sistem de operare incorporeaza aplicatia Lumia Camera 5.5. Si Lumia 1020 va putea suporta acest update, insa nu toate optiunile vor fi disponibile pe smartphone. Facilitatea Rich Capture nu este activa intrucat Microsoft a avertizat ca smartphone-urile au nevoie de un procesor quad-core pentru ca aceasta sa functioneze.

 

Mai exista si alte actualizari la nivelul aplicatiilor. Astfel, aceasta versiune de Windows 10 include o noi aplicatii Word si OneNote. Se pare ca si Microsoft Store a intrat intr-o varianta beta. Desi nu exista informatii oficiale in acest sens, este posibil ca acest lucru sa se petreaca pentru adaptarea la noul browser Spartan.

 

Iata materialul video care prezinta sistemul de operare Windows 10 versiunea 12544:

 

 

Πηγή: PocketNow