Windows 10 va avea un magazin comun pentru aplicatii, muzica si continut video

21

Utilizatorii de Windows care sunt nevoiti sa treaca de la un dispozitiv la altul pentru a-si descarca continutul pe care il doresc se vor bucura sa auda ca, odata cu noua versiune de Windows, Microsoft urmareste sa adune tot continutul intr-un singur loc.

 

Compania planuieste ca in cadrul sistemului de operare Windows 10 sa construiasca un magazine online care sa combine aplicatiile, muzica si materialele video. Cei care au deja acces la Windows 10 Technical Preview pot sa observe ca Microsoft a introdus o pagina numita Movies & TV in varianta beta a Store. Gigantul a lansat recent si variante beta pentru aplicatiil Music si Videos, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea naviga prin continutul cumparat sau inchiriat cu ajutorul acestor software-uri, asa cum se intampla in cazul Xbox.

 

Deocamdata, totul se afla in varianta beta si pana la lansarea Windows 10 cu singuranta ca Microsoft mai are de lucru si de adus imbunatatiri. Este, insa, un nou pas inainte pe care compania il face pentru a unifica toate platformele pe care va rula sistemul de operare.

 

Πηγή: Engadget