Windows 10 va aduce notificarile WP pe PC

28

Microsoft a lansat o versiune updatata a preview-ului tehnic Windows 10, care aduce centrul de notificari Windows Phone pe PC, astfel incat sa nu mai fii nevoit sa verifici Live Tiles sau aplicatiile in sine.

 

Update-ul este parte din planul companiei de a face Windows potrivit pentru mai multe dispozitive, de a uni experientele PC-urilor, telefoanelor, tabletelor, chiar si televizoarelor, iar notificarile sunt una dintre caracteristicile dispozitivelor mobile care trebuia sa ajunga si pe PC.

 

action_center_wp_pc

 

Astfel, Action Center iti va afisa deocamdata notificarile de baza, urmand sa vina si posibilitea de a actiona in consecinta lor. Vei vedea notificari din sistem si din aplicatii, email-uri, invitatii sau postari intr-un singur loc, astfel incat sa nu ratezi nimic.

 

Acest update este primul din seria pe care Microsoft o va lansa incetul cu incetul, inainte de lansarea oficiala a Windows 10, undeva spre finalul anului 2015. Viitoarea cea mai noua versiune a sistemului sau de operare a fost prezentata in septembrie 2014, Microsoft lansand si un tech preview Windows 10 pe Surface Pro 3.

Πηγή: engadget