Windows 10 Phone Edition Technical Preview – tur video [VIDEO]

20

Poate ca Windows 10 Phone Edition Technical Preview nu este gata si nu pare, deocamdata, cel mai atragator sistem de operare de pe piata, insa cu siguranta merita putina atentie. Deocamdata, versiunea a ajuns doar pe cateva modele Lumia ale utilizatorilor care au acces la programul de testare beta.

 

Versiunea Technical Preview a Windows 10 nu este deloc aproape de a fi terminata, iar denumirea marcheaza tocmai ideea ca dezvoltarea se afla inca la inceput. Asta inseamna ca cei care il vor instala se vor confrunta cu multe brese de functionare si cu lipsa unor facilitati cum ar fi asistentul vocal Cortana. Oricum ar fi, exista schimbari la nivelul notificarilor, iar unele aplicatii au fost complet actualizate.

 

Un site de profil a facut un tur al acestei versiuni de Windows 10. Reamintim ca, intrucat totul se afla in primele stadii, Microsoft va face cu siguranta imbunatatiri si poate si adaugiri de functii. Pana atunci, insa, iata o prima privire asupra celui mai nou produs software al celor de la Microsoft:

 

 

Πηγή: PocketNow