Whatsapp aduce suportul pentru apelurile vocale si pe iOS

28

Chiar daca la inceput Whatsapp era o aplicatie destinata exclusiv mesageriei, serviciul si-a format o baza de milioane de utilizatori si, recent, a inceput sa experimenteze cu adaugarea de noi optiuni pentru a-i ajuta pe cei care o folosesc sa comunice in moduri cat mai variate.

 

In luna martie, aplicatia Whatsapp pentru Android a primit suport pentru apelurile voce si se pare ca facilitatea a fost adusa recent si pe platformele iOS. In ceea ce priveste utilizatorii Windows Phone, o versiune a Whatsapp care sa fie compatibila si sa includa si posibilitatea de apeluri vocale este deja in lucru.

 

In ceea ce priveste update-ul pentru aplicatia iOS, acesta aduce Whatsapp la versiunea 2.12.1 si contine si codul care demonstreaza suportul pentru apelurile voce. Totusi, aceasta optiune nu va deveni activa pentru toata lumea in acelasi timp. Se pare ca firma a decis sa faca optiunea disponibila gradual pe parcursul urmatoarelor cateva saptamani.

 

Optiunea de apeluri voce pe Whatsapp permite utilizatorilor sa efectueze apeluri voce catre alti utilizatori prin intermediul conexiunii de internet. Utilizatorii care vor beneficia cel mai mult sunt cei care se afla in zone in care semnalul retelei mobile este slab, dar conexiunea Wi-Fi este stabila.

 

Πηγή: PocketNow