Whatsapp a ajuns la 900 de milioane de utiilizatori activi lunar

14

Serviciul de mesagerie Whatsapp s-a dezvoltat puternic dupa ce, in 2014, a fost achizitionat de Facebook pentru suma de 19 miliarde de dolari. Recent, fondatorul aplicatiei a anuntat ca Whatsapp a atins pragul de 900 de milioane de utilizatori active lunar.

 

Asta inseamna ca serviciul de mesagerie a castigat 100 de milioane de utilizatori in mai putin de cinci luni, timpul care a trecut de la ultimul anunt care marca atingerea cifrei de 800 de milioane de utilizatori activi lunar. De mentionat ca recordurile pe care le-a atins Whatsapp nu sunt foarte departe de recordul pe care Facebook l-a anuntat in luna iunie, adica 1.49 de miliarde de utilizatori activi lunar.

 

Aplicatia de mesagerie Facebook Messenger a atins si ea in luna iunie 700 de milioane de utilizatori activi lunar. Cel mai probabil, acest lucru a fost posibil datorita introducerii restrictiei de a trimite mesaje pe dispiozitivele mobile direct din aplicatia principala Facebook. In plus, daca tinem cont de faptul ca Messenger a fost descarcat de peste 1 miliard de utilizatori Android, numarul de utilizatori activi lunar nu este deloc suprinzator.

 

Πηγή: Engadget