VTech a anuntat tableta pentru copii Inno Tab 2 Baby

30

Exista cateva modele de tablete pentru copii pe piata, insa majoritatea sunt, practic, jucarii. InnoTab 2 Baby, produsa de VTech, nu este o simpla jucarie, desi tinteste copiii cu varste cuprinse intre trei si noua ani

Tebleta dispune de un procesor de 400 MHz, are un ecran cu diagonala de 12,7 centimetri (5 inci), camera de 1,3 megapixeli (capabila sa inregistreze continut video) si microfon. Dispozitivul este protejat de o carcasa din gel moale, iar capacul de la baterii este blocat cu un surub, astfel incat cei mici sa nu umble acolo.

InnoTab 2 Baby vine cu 17 aplicatii preinstalate. Este vorba de programe de invatare, de editare foto, un cititor de e-book-uri, ceas, calculator, jocuri pentru copii, playere audio si video si galerie foto cu animale terestre si marine. Mai multe aplicatii (sute, potrivit VTech) pot fi descarcate prin intermediul aplicatiei VTech Learning Lodge Navigator.

Capacitatea de stocare de 2GB poate fi extinsa pana la 32 GB prin intermediul slotului pentru card de memorie SD sau SDHC.

Tableta costa 70 de dolari.