Vodafone te pregateste pentru concertul anului in Romania: Red Hot Chili Peppers

14

 

Bucuresti, 28 august 2012 – Astazi este ziua speciala Red Hot Chili Peppers in Vodafone Experience Store, din AFI Cotroceni.

Toti cei care vor trece pragul magazinului Experience Store vor fi intampinati, astazi, cu muzica celor de la Red Hot Chili Peppers. In magazin va fi amenajat un colt special in care clientii isi vor putea face tatuaje temporare. Primii 75 de clienti care vor activa anumite oferte (achizitionarea unui abonament Smartphone Mega 11 + 500 MB sau a unui abonament Internet Extra sau a unui pachet Internet 12 GB si Voce fixa sau portare pentru orice abonament Vodafone) vor putea castiga unul dintre premiile speciale: un bilet la concertul RHCP si un CD cu albumul “Californication”.

Fanii trupei mai pot castiga bilete la concert participand la o serie de concursuri ce vor fi gazduite pe pagina de Facebook a Vodafone Romania – Vodafone Buzz (aplicatia „Testul de Rock”:https://www.facebook.com/vodafonero/app_127577324054852) sau pe contul nostru de Twitter.

Vodafone este partener al primului concert sustinut de trupa americana in Romania, ce va avea loc in data de 31 august, pe Arena Nationala din Bucuresti. In ziua concertului, in spatiul special amenajat Vodafone, fanii Red Hot Chili Peppers isi vor putea face tatuaje temporare sau isi vor putea schimba look-ul in stilul membrilor trupei.

Show-ul din capitala, organizat de Emagic, face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al trupei, “I’m with you”. Acesta este cel de-al zecelea material discografic al formatiei infiintate in anul 1983 si a fost lansat in luna august a anului trecut.

Inca din 2006, Vodafone Romania a sponsorizat mai multe concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode, Bon Jovi, Guns’n’Roses.

Vodafone Romania este divizie a Vodafone Group Plc.. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, dupa venituri, cu 406,4 milioane de clienti in intreaga lume, la 30 iunie 2012. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume. Pentru mai multe informatii, vizitati http://www.vodafone.com.

Emagic este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata autohtona de live – entertainment. Compania a luat nastere in vara anului 2005 aducand noi standarde internationale industriei organizarii de concerte din Romania. Prin intermediul unor puternice relatii interpersonale cu managerii si agentii unor artisti de top, Emagic a reusit performanta de a construi un nivel ridicat de incredere nu doar in randul partenerilor din tara, ci si in randul comunitatii internationale a artistilor, ajutand Romania sa se pozitioneze pe harta concertelor si turneelor unor nume precum Madonna, Depeche Mode, Sting, Shakira, Kylie, Metallica, Lenny Kravitz, Iron Maiden, Santana, The Killers