Vodafone Romania si-a extins sfera de acoperire roaming 4G cu inca 11 tari

19

Vodafone Romania anunta astazi ca aria de acoperire cu roaming 4G s-a extins in alte 11 tari, ajungand la un total de 51 de tari in care utilizatorii sai au acces la servicii roaming de ultima generatie, fara costuri suplimentare fata de tarifele curente de roaming. 

 

Astfel, Vodafone, primul operator din Romania care a lansat serviciile de roaming 4G, adauga acum Islanda, Tajikistan, Insulele Cayman, Antigua si Barbuda, Armenia, Danemarca, Polonia, Suedia, China, Fiji si Feroe in aria de acoperire.

 

Cum sarbatoarea de Paste si un nou sezon de vacante se apropie, continuam sa extindem acoperirea serviciilor noastre de roaming 4G, astfel incat clientii nostri sa se poata bucura de vacante si de calatoriile de afaceri beneficiind de conexiuni de mare viteza, fara costuri suplimentare fata de tarifele normale de roaming, in 51 de tari din intreaga lume. Mai mult decat atat, toti utilizatorii din strainatate care calatoresc in Romania au acces la reteaua avansata 4G a Vodafone Romania, certificata de auditori independenti, precum si la beneficiile Supernet™ 4G”, a spus Ravinder Takkar, Presedinte si CEO, Vodafone Romania.

 

Lista completa a tarilor in care serviciile de roaming 4G sunt active este disponibila la https://www.vodafone.ro/personal/servicii-si-tarife/abonamente/roaming/roaming-4g/index.htm