Vodafone: parteneriat strategic cu Huawei

34

Vodafone Romania anunta lansarea unui parteneriat strategic cu Huawei pentru servicii de management aplicat, in zona de Tehnologie. Potrivit parteneriatului, incheiat pe 5 ani, Huawei va prelua managementul operatiunilor de teren pentru reteaua Vodafone, printre care se numara mentenanta si constructia de site-uri, precum si activitatile preventive de infrastrucura. Aproximativ 70 de specialisti ai Vodafone Romania se vor alatura companiei Huawei, ca parte a echipei dedicate care va prelua activitatile mentionate.

 

Selectia Huawei a fost precedata de un proces laborios de evaluare a capabilitatilor companiei, care a inclus indicatorii de mediu, de siguranta, strategia de dezvoltare, sistemul de management si de control al calitatii, capabilitatile de project management si responsablitatea sociala.

 

Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8,327,280 clienti inregistrati la 31 decembrie 2011. Vodafone este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, cu 398 milioane de clienti in intreaga lume, inregistrati la 30 septembrie 2011. Vodafone are divizii in 30 de tari de pe cinci continente si peste 40 de retele partenere in intreaga lume.