Vodafone ofera vineri reduceri pentru smartphone-urile achizitionate alaturi de abonamentele RED

21

Promotional, in aceasta vineri, utilizatorii pot achizitiona la pretul de 0 euro smartphone-uri de top precum Sony Xperia Z, BlackBerry Z10, Nokia Lumia 920 si iPhone 5, impreuna cu abonamentele RED 65.

Clientii noi si existenti care opteaza pentru abonamentul RED 29 pe doi ani beneficiaza de o reducere de pana la 50 de euro la smartphone-urile din portofoliul Vodafone.

Utilizatorii care aleg RED 45 pe doi ani primesc un discount de pana la 100 euro din pretul smartphone-urilor, in timp ce reducerea pentru cei care semneaza un contract RED 65 pe doi ani ajunge la 200 euro.

RED 29 include minute si SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 500 MB trafic de date, spatiu de stocare in Vodafone Cloud de 15 GB si acces gratuit la Vodafone Protect, pentru 29 euro/luna.

RED 45 le ofera utilizatorilor minute si SMS-uri nelimitate in toate retelele nationale, apeluri nelimitate in retelele fixe europene, 2 GB de trafic de date, 25 GB de stocare in Vodafone Cloud, 100 de minute in retelele europene mobile si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 45 euro/luna.

RED 65 aduce apeluri si mesaje nelimitate in orice retea nationala, apeluri nelimitate catre orice retea europeana fixa, 250 de minute internationale in retelele europene mobile, 4 GB trafic de date, 50 GB spatiu de stocare in Vodafone Cloud si utilizare gratuita a Vodafone Protect si a Asigurarii Mobile, pentru 65 euro/luna.