Vodafone isi relanseaza site-ul si sprijina lotul olimpic de informatica

21

 Vodafone a anuntat relansarea site-ului si, odata cu acesta, sprijinirea lotului olimpic de informatica din Romania. Site-ul ofera acum o navigare mai usoara si un design elegant, mult mai simplificat, atat ca structura, cat si ca nivel de informatie afisat.

Potrivit comunicatului emis de companie, Vodafone e decis sa ofere sprijin lotului olimpic de informatica, clasat anul acesta pe primul loc intre tarile UE si alcatuit din 24 de elevi si 18 profesori.

Pana la sfarsitul anului, pentru fiecare click accesat pe pagina Vodafone, olimpicii vor primi cate 1 MB trafic de date gratuit. In plus, membrii lotului, vor mai primi cate un Samsung Galaxy S II si o tableta Galaxy Tab 3, iar profesorii coordonatori – cate un smartphone HTC Desire C.

Pentru a usura accesul clientilor la orice tip de continut, informatiile de pe site sunt reduse la un numar maxim de cinci pagini secundare. Atat pentru utilizatorii serviciilor de business, cat si pentru cei individuali, primul ecran ofera accesul facil celor mai frecventate zone din site: Servicii, eShop, Asistenta Clienti, cea din urma fiind refacuta printr-un motor de cautare, ce afiseaza dinamic raspunsurile. Dupa autentificare, utilizatorii sunt directionati catre pagina personala, unde primesc detalii asupra contului, privind factura, puctele de fidelitate, LP sau reincarcare, dupa caz.

Noua versiune a site-ului Vodafone este optimizata si pentru utilizatorii de tablete. Pentru o navigare imbunatatita, header-ul site-ului ramane vizibil, indiferent de zona vizualizata a paginii.