Vodafone a lansat oferta comerciala pentru serviciile 4G LTE

24

Vodafone Romania, al doilea mare operator pe piata de telefonie mobila, a lansat, astazi, oferta comerciala pentru internetul de mare viteza 4G LTE, desi compania a anuntat sosirea acestor servicii la finele acestui an.

De acum, abonatii Vodafone dispun de serviciile 4G, cu posibilitatea de a alege intre Internet Nelimitat Extra si Internet Nelimitat Profesional. Totodata, utilizatorii pot opta pentru promotia gratuita Trafic Nelimitat 4G. Oferta este disponibila in perioada 20 noimebrie-31 decembrie 2012 si, timp de trei luni din momentul activarii optiunii, pune la dispozitia clientilor trafic gratuity si nelimitat.

Si asta nu e tot! Optand pentru serviciile 4G, utilizatorii Vodafone vor primi un SIM special 4G Ready si vor putea achizitiona diverse produse, alegand una dintre variantele oferite mai sus.

Vodafone furnizeaza servicii 4G la viteze de pana la 75 Mbps in marile orase, Bucuresti, Arad, Bacau, Brasov, Cluj, Constanta, Craiova, Iasi, Galati si Timisoara. In anul 2013, Vodafone Romania va oferi servicii 4G la viteze de pana la 100 Mbps. Reteaua 4G Vodafone utilizeaza banda de frecventa de 1800 MHz.