Vodafone a investit 600.000 de euro in magazinul din AFI

20

Vodafone Experience Store din AFI Palace Cotroceni este locul in care clientii pot explora si testa lumea Internetului mobil – de la smartphone-urile si tabletele de ultima generatie, pana la toate produsele si serviciile din portofoliul Vodafone, intr-un mediu placut si prietenos. 

 

Intins pe un spatiu deschis de 500 mp, la etajul 1, Vodafone Experience Store include mai multe zone cu acces direct: zona de Internet mobil, zona de testare si de relaxare, zona de business,  zona de info, un spatiu amenajat special pentru copii, precum si un “coffee corner”.  Sistemul de proiectie video din magazin acopera o mare parte din spatiu si este un element de noutate care contribuie la atmosfera placuta si relaxanta.

 

Magazinul are un design unic, care reflecta brandul Vodafone, intreaga experienta a vizitatorilor fiind centrata pe ideea de mobilitate si simplitate; astfel, nu exista birouri fixe si nici casierie, platile facandu-se la ATM-ul din incinta. 

 

Mobilitatea este cuvantul cheie si in ceea ce priveste interactiunea cu clientii: agentii de vanzari acorda asistenta si efectueaza tranzactii cu ajutorul tabletelor, din orice colt al magazinului. Echipa de vanzari a Vodafone Experience Store a fost selectata dupa criterii speciale de performanta si pregatita pentru a oferi clientilor o asistenta personalizata si o interactiune cat mai placuta. 

 

Magazinul pune la dispozitia clientilor Wi-Fi gratuit cu viteza de pana la 43,2 Mbps, pentru a putea testa cele mai noi si performante terminale, impreuna cu serviciile si produsele Vodafone. Toate telefoanele comercializate la Vodafone Experience Store sunt smartphone, iar modelele de teste sunt terminale reale, in proportie de 100%. 

 

Vodafone Experience Store va fi si un spatiu de desfasurare a evenimentelor culturale, a lansarilor de terminale, precum si a multor altor proiecte desfasurate de Vodafone sau de partenerii sai, inclusiv actiunile Fundatiei Vodafone si din zona de responsabilitate sociala. 

 

Intre 26 – 29 iulie, Vodafone Experience Store va oferi o promotie speciala, valabila atat pentru clientii noi, cat si pentru cei existenti:

– Clientii care vor achizitiona un abonament incepand cu Mega 11 plus optiunea de internet pe mobil de 1 GB vor avea un discount de 100 Euro (TVA inclus) la achizitia unui smartphone performant (iPhone, HTC, LG, Motorola, Nokia Lumia, BlackBerry, Samsung si Sony), precum si beneficii duble (minute/SMS in retea, minute/SMS nationale, trafic internet) pe o perioada de 6 luni, pentru pachetele Smartphone incepand cu Mega 11 + 1 GB trafic internet. 

– Clientii care vor achizitiona anumite produse din magazinul Vodafone Experience Store vor primi cadouri atractive, cum ar fi casti Bluetooth sau stick-uri de memorie 4 GB.

Oferta speciala de terminale si servicii va fi disponibila in aceasta perioada si in celalalte doua locatii Vodafone din AFI Palace Cotroceni: magazinul Arsis, partener Vodafone, si magazinul Vodafone din Flanco.