Vodafone a introdus optiunea ”Roaming pe zi”

  23

  Vodafone Romania a modificat tarifele standard de roaming in conformitate cu Regulamentul de Roaming International impus in Uniunea Europeana.

  Astfel, prin serviciul de roaming World, clientii vor beneficia de un mod de tarifare mai avantajos pentru apelurile initiate si primite din Uniunea Europeana, Elvetia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia (Zona 1) pentru apeluri din aceeasi zona.

  Pentru apel local, apel catre Romania si apel catre destinatii internationale din UE, tariful este de 0,30 €/min, pentru apel primit de 0,09 euro, pentru SMS trimis 0,11 euro/mesaj, iar pentru trafic de date (taxarea minima per sesiune este de 1 kbyte), de 0,56 euro/MB.

  De asemenea, Vodafone a introdus optiunea ”Roaming pe zi” prin care clientii Vodafone RED, atat persoane fizice cat si juridice, pot vorbi nelimitat si in roaming, avand acces atunci cand calatoresc in tarile Uniunii Europene si Turcia, la convorbiri si mesaje text nelimitate si un trafic de date, de pana la 4 GB. Costul acestei noi optiunii este de trei Euro (TVA inclus), iar apelurile primite nu vor fi taxate.

  Pentru abonatii Vodafone Business Red Plus, optiunea “Roaming pe zi” este gratis.

  Clientii Vodafone Romania care au optat pentru alt tip de abonament, precum si utilizatorii Cartelei Vodafone, isi pot activa, de asemenea, optiunea “Roaming pe zi”, pentru 3,99 Euro/zi (TVA inclus). Astfel, atat persoanele fizice, cat si companiile, pot folosi in roaming internetul pe mobil, minutele si SMS-urile nationale incluse in planul lor tarifar. Primele 30 de minute/ zi de apeluri primite in roaming nu se vor tarifa, iar dupa consumarea acestora, tariful va fi de 0,10 Euro pe minut.

  Optiunea “Roaming pe zi” este disponibila pentru clientii Vodafone Romania in 34 de tari, respectiv tarile din Uniunea Europeana, precum si in Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania si Elvetia.

  “Roaming pe zi” este valabila si pentru alte destinatii, printre care se numara tari din continentele Asia, Australia si Oceania, si Africa, pentru o taxa zilnica de 6 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru clientii Vodafone RED), respectiv 8 Euro (TVA inclus)/ zi (pentru abonatii altor tipuri de abonamente decat Vodafone RED si pentru utilizatorii Cartelei Vodafone).

  In cazul in care clientul a activat optiunea „Roaming pe Zi” si nu calatoreste intr-una din tarile in care este valabila aceasta, va fi taxat in conformitate cu tarifele standard de roaming Vodafone World.