Vivo X5 Max, cel mai subtire smartphone din lume

30

Companiile de tehnologie isi castiga constant titluri de primul, cel mai subtire, cel mai usor si altele asemenea atribuite pentru dispozitivele pe care le lanseaza. Desigur, totul dureaza doar pana cand o alta firma reuseste sa impinga si mai mult limitele. iPhone 6 este un smartphone destul de subtire, iar Oppo R5 este si el de laudat, dar cel mai nou dispozitiv care isi adjudecat titlul de cel mai subtire din lume a fost lansat de Vivo.

 

Vivo X5 Max are doar 4.75 milimetri grosime. Desigur, pentru a reusi sa atinga acest prag, si componentele pe care le incorporeaza au trebuit sa fie subtiri. Astfel, smartphone-ul este alimentat de o placa de baza cu o grosime de doar 1.7 milimetri si de un cadru intern cu o grosime de 3.98 milimetri. Smartphone-ul mai este echipat cu un ecran superAMOLED de 5.5 inci 1080p si are un procesor de 1.7 GHz, x64, octa- core Qualcomm Snapdragon 615.

 

Memoria RAM a lui Vivo X5 Max este de 2 GB, iar capacitatea de stocare este de 16 GB, dar poate fi extinsa prin intermediul unui card de memorie pana la 128 de GB. Camera foto a smartphone-ului este una de 13 megapixeli, echipata cu un senzor Sony IMX214. Camera frontala are 5 megapixeli.

 

Mai este de notat ca Vivo X5 Max are si un YAMAHA YSS-205X CHIP, ceea ce permite activarea unei functii de karaoke, dar si Hi-Fi 2.0. Sistemul de operare pe care il ruleaza smartphone-ul este bazat pe Android 4.4.4 si se numeste Funtouch OS 2.0.

 

Vivo X5 Max va fi disponibil in China incepand cu 22 decembrie si se va comercializa la un pret de aproximativ 486 de dolari.

 

Πηγή: PocketNow