Vivo ar putea lansa Xplay7 cu 10GB memorie RAM și 512GB stocare internă

- Adrian Ungureanu
480

Îmi aduc aminte că în urmă cu aproximativ un an cei de la Huawei spuneau că 6GB de RAM este mai mult decât ar avea nevoie un utilizator pe un telefon, companie care tocmai lansase Huawei P10, care avea și o variantă cu 6GB memorie RAM.

După cum știți, anul trecut au venit destul de multe telefoane care au chiar 8GB memorie RAM, primul fiind OnePlus 5, dar anul acesta s-ar putea doborî acest record.

Culmea, ar putea fi doborât de o companie care face parte din același grup ca și OnePlus. Vivo, parte a grupului chinez BBK Electronics, a avut o prezentare în spatele ușilor închise, dar cineva a făcut niște poze pe ascuns.

Două slide-uri din prezentarea producătorului chinez au fost extrem de interesant. Într-un ne este prezentat noul model vivo Xplay7, iar în celălalt o parte din specificațiile acestuia.

În slide-ul cu specificații este menționat procesorul Snapdragon 845, care se va regăsi pe mai toate vârfurile de gamă din acest an, inclusiv pe modelele Galaxy S9 și S9+ de la Samsung. Asta nu e chiar așa de surprinzător.

Specificațiile care ne-au atras atenția sunt cei 10GB memorie RAM și și versiunile de 256GB și 512GB spațiu de stocare intern. În plus va veni și cu senzor de amprentă integrat în display, ca și modelul Vivo X20 Plus UD, lansat recent de compania chineză.

Acesta ar putea fi lansat în curând, poate chiar la MWC 2018, la finele lunii februarie. Modelul anterior, Xplay 6 a fost lansat în luna decembrie 2016.