VITREO – protectia rezistenta la casare pentru ecranul iPad

22

Ai un iPad si incerci sa-l feresti de zgarieturi? Atunci este foate probabil ca folosesti o protectie pentru ecran. Problema majoritatii foliilor pentru protectie este ca acestea sunt facute dintr-un material adeziv asemanator filmului de celuloid. Acest tip de protectie poate fi greu de asezat pe ecranul dispozitivului, poate prinde aer intre folie si ecran si se poate dezlipi repede.

O companie numita Seidio a lansat un produs care sa rezolve toate aceste probleme. Seidio a lansat VITREO –  o protectie pentru display special conceputa pentru iPad 2, iPad 3 si iPad 4.  Protectia este facuta dintr-o sticla subtire, rezistenta la zgarieturi si spargere, pentru ca utilizatorii sa nu mai fie obligati sa foloseasca folii adezive pentru ecranele gadget-urilor. Sticla de protectie a celor de la Seidio are o rezistenta evaluata la indicativul 9H.

VITREO previne casarea in cazul in care  utiliatorul scap iPad-ul si il protejeaza de zgarieturi. Astfel, misiunea produsului este sa absoarba impactul. Sticla protectoare este acoperita cu un strat oleofobic pentru a preveni amprentele care pot pata display-ul.

Produsul celor de la Seidio este conceput astfel incat sa acopere tot ecranul iPad-ului, dar nu va modifica in niciun fel capacitatile touchscreen-ului. Marele avantaj al sticlei VITREO este ca aceasta nu va prinde bule de aer dedesubt si nu se va dezlipi. Protectia pentru iPad are 0.55 milimetri grosime si se poate aplica si scoate foarte usor. VITREO se ataseaza iPad-ului folosind un adeziv din silicon special conceput si nu lasa nici un reziduu atunci cand este indepartat. Seidio vinde VITREO cu pretul de 69.95 de dolari.

 

 Sursa; SlashGear