VisionTek Pocket USB 3.0 SSD disponibil in variante de 120 de GB si 240 de GB

12

VisionTek a anuntat lansarea a doua noi SSD-uri USB 3.0 care sunt concepute pentru a functiona cu orice sistem de operare important de pe piata. Noile stick-uri SSD vor suporta sistemele de operare Linux, Windows si Mac OS X.

 

Compania producatoare sustine ca performantele acestor SSD-uri portabile sunt comparabile cu perfomantele SSD-urilor interne si pot fi folosite pentru Mac si Windows ca mici “birouri” care se pot transporta in buzunar. Carcasa din care sunt construite VisionTek Pocket USB 3.0 este din aluminiu folosit la constructia avioanelor. In plus este folosit controller-ul LSI SandForce ceea ce permite viteze de citire de pana la 445 MB/s si viteze de scriere de pana la 440 mB/s. Compania producatoare sustine ca aceste viteze sunt aproape duble fata de cele pe care le ofera in mod obisnuit celelalte produse similare de pe piata.

 

VisionTek Pocket USB 3.0 SSD sunt disponibile in doua variante: cu o capacitate de 120 de GB sau cu o capacitate de 240 de GB. Viteza pe care aceste SSD-uri o pot atinge inseamna ca, in cazul in care este incarcata o copie a sistemului de operare Windows si driver Boot Camp pentru Mac, utilizatorii vor putea sa isi booteze flash drive-ul pentru ecosistem Windows, fara sa aiba nevoie de o partitie intern ape dispozitivul lor Mac si astfel sa ocupe spatiu de stocare separat.

 

Ambele SSD-uri pot fi deja achizitionate online de la anumiti relaileri VisionTek Pocket USB 3.0 SSD cu capacitate de 120 de GB se comercializeaza cu aproximativ 109.99 dolari, in timp ce VisionTek Pocket USB 3.0 SSD cu capacitate de 240 de GB costa 174.99 dolari.

 

Πηγή: Slashgear