Vine lanseaza o aplicatie special creata pentru copii

35

Atentia copiilor mici este destul de usor de atras. Daca le dai ceva care scoate sunete si are culori vii, cu siguranta vor fi fascinati. Tocmai asta face si aplicatia Vine Kids care contine materiale video a caror redare se reia continuu, pana cand copilul alege sa treaca la alt material video.

 

Aplicatia a fost dezvoltata pentru ca nu tot ceea ce se posteaza pe Vine este potrivit copiilor, asa ca o parte din echipa companiei s-a concentrat pe crearea de continut cu care sa fie destinat exclusiv celor mici. Astfel, daca acceseaza aplicatia, copii pot gasi materiale video de sase secunde “cu personaje animate adorabile” selectate de angajatii companiei. In plus, Vine Kids nu va folosi sistemul de navigare infinite scrolling, ci copii vor putea sa treaca cu degetul spre stanga sau spre dreapta ecranului pentru a vedea un alt material video. Atunci cand copii vor atinge ecranul, personajele din materialul video vor scoate sunete.

 

Deocamdata nu este clar daca cererea pentru o astfel de aplicatie va fi una substantial. Totusi, pe cand celelalte retele de socializare nu s-au deranjat sa protejeze in niciun fel copii de continutul nepotrivit si nici macar nu ii considera public tinta, Vine a facut un efort de apreciat.

 

Aplicatia Vine Kids este disponibila deocamdata doar pentru platformele iOS. Nu este clar daca firma va dezvolta si o versiune pentru Android sau alte sisteme de operare mobile.

 

Πηγή: Engadget