Videoclipurile Vine pot fi acum postate oriunde pe internet

13

Twitter a actualizat aplicatia Vine pentru a permite utilizatorilor sa posteze materialele video oriunde pe internet. Acest lucru a fost foarte des solicitat de utilizatori, inca de la lansarea serviciului Vine, in luna ianuarie a acestui an.

In noua versiune Vine 1.0.7, utilizatorii pot gasi un cod de embed pentru materialele video, accesand butonul “Share This” din meniul marcat de trei puncte aflat in partea dreapta sus. Pentru ca un material video sa poata fi postat oriunde pe web, acesta trebuie postat mai intai pe reteaua sociala Twitter sau Facebook.

Experienta sociala devine si mai intense odata cu lansarea update-ului 1.0.7 al Vine. Utilizatorii pot acum sa posteze pe Twitter sau Facebook materiale video de sase secunde care li se par interesante. “Atunci cand am lansat Vine am descris postarile ca mici ferestre catre oameni, locuri, idei si obiecte care va alcauiesc viata”, a declarat Dom Hofmann, co-fondatorul  Vine. “Odata cu acest update, vor putea fi postate (n.r – materialele video) oriunde”, a continuat Hofmann.

Materialele video de pe Vine pot fi, de asemenea, postate de pe web pe o pagina video. Utilizatorii pot alege intre modul “Simple” sau “Postcard” pentru a seta marimea ferestrei videoclipului ce va fi postat. Aplicatia Vine poate fi descarcata din magazinul online App Store.

 

Πηγή: Pocket-Lint