Viber actualizeaza aplicatia pentru BlackBerry

  8

  Viber, compania din spatele aplicatiei de smartphone cu acelasi nume, are vesti bune pentru milioanele de utilizatori de BlackBerry care pana acum nu puteau folosi aplicatia pentru apeluri de voce.

  Cu peste 140 milioane de utilizatori, populara aplicatie ofera gratuit utilizatorilor platformelor de iOS si Android apeluri HD prin tehnologia VoIP, mesaje text si multimedia, proprietati ce vor fi disponibile si pentru utilizatorii de Blackberry din luna aprilie, sustin reprezentantii companiei.

  Viber a lansat deja o actualizare pentru aplicatia sa de BlackBerry, versiunea 2.3, ce vine cu emoticoane noi , suport tehnic in limbi ca araba sau spaniola, un design nou care permite o mai buna vizualizare pentru mesajele text, o mai buna integrare cu platforma Facebook, dar si marirea numarului de participanti pentru grupuri.

  Viber ar putea fi dispnibila intr-o versiune imbunatatita din luna aprilie a acestui an, Viber lucrand deja la portarea caracteristicile devoltate pentru iOS si Android pe platform RIM.

   

  Sursa: The Next Web