Vertu lanseaza smartphone-ul Constellation

24

Producatorul englez de smartphone-uri de lux Vertu a lansat nu nou smartphone numit Constellation. Noul dispozitiv costa 4.900 de euro si este echipat cu un ecran de 4.3 inci, cu o rezolutie de 720p, care este protejat de o geam de cristal de 5.1 inci care este atat de rezistent la zgarieturi incat nu poate fi deteriorat decat cu ajutorul unui diamant.

Carcasa acestui smartphone este construita din titan 5, ceea ce inseamna ca este de doua ori mai rezistent ca otelul, dar are jumatate din greutatea acestuia. Restul smartphone-ului este acorperit cu piele si vine in mai multe variante de culori: cappucino, negru, portocaliu, culoarea cafelei si mov.

Constellation incoporeaza un procesor dual-core Qualcomm Snapdragon de 1.7 MHz, o camera foto de 13 megapixeli care are capabilitati fullHD. In plus, smartphone-ul este dotat cu un spatiu de stocare de 32 de GB, posibilitatea de conexiune Wi-Fi, Bluetooth, suport aptX si NFC. Dispozitivul ruleaza sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean si are o serie de ringtone-uri din care utilizatorul poate alege. Aceste ringtone-uri au fost create special pentru Vertu de catre London Symphony Orchestra.

De asemenea, serviciile Vertu Life si Certainty sunt incluse, precum si accesul la evenimente exclusiviste  si la cluburi private sau centre comerciale pentru sesiuni de shopping individual. Serviciul Certainty va protejeaza telefonul folosindu-se de sistemul de comunicare criptata Silent Circle. In plus, ofera acces global la reteaua Wi-Fi prin intermediul iPass, plus un antivirus special dezvoltat de cei de la Kaspersky.

Noul smartphone Vertu Constellation poate fi cumparat incepand cu luna octombrie.

Πηγή: Pocket-Lint