Vertu a lansat un nou telefon de lux inspirat de Bentley

25

Producatorul de telefoane mobile de lux Vertu a lansat un nou dispozitiv inspirat de Bentley. Telefonul , numit Signature for Bentley, ofera un aspect modern, adaptat vremurilor actuale, fara sa fie un smartphone. Aspectul carcasei incorporeaza textura de fibra de carbon cu piele neagra, totul intr-o eleganta simpla.

 

Utilizatorii pot folosi telefonul pentru functii de baza precum apeluri sau SMS-uri, insa nu pot accesa internetul. Dispozitivul a fost conceput, insa, pentru a oferi o experienta cat mai placuta si comfortabila pentru cei care il folosesc, astfel ca butoanele sunt asezate pe bucatele de rubin. De notat este ca, desi cu functii simple, Signature for Bentley se va vinde cu preturi incepand de la 22.800 de dolari.

 

Noul telefon Vertu va fi disponibil incepand cu data de 18 septembrie. Desigur, pretul nu este atat de surprinzator, daca ne gandim la portofoliul de produse Vertu si la faptul ca publicul tinta este, in principiu, format din oameni care detin autoturisme Bentley, ceea ce inseamna ca au venituri consistente.

 

Πηγή: Engadget