Versiuni beta ale iOS 8.3 continua sa apara iar Siri primeste imbunatatiri

22

Apple nu numai ca a surprins atunci cand a introdus versiunea public beta a iOS 8.3, dar se pare ca acum vine si cu mai multe variante ale sistemului de operare. Lansarea versiunii initiale a adus doar cateva schimbari la nivelul pictogramelor emoji si suport pentru sistemul de verificare in doi pasi al Google. Actualizarile public beta care urmeaza pare ca vor aduce si alte modificari.

 

Apple tocmai a lansat iOS 8.3 beta 4 catre testerii public beta, iar in cadrul acestei versiuni asistentul vocal Siri a primit imbunatatiri. iOS 8 a adus schimbari minore la nivelul Siri, ca de exemplu posibilitatea de activare a asistentului vocal cat timp smartphone-ul se afla la incarcat, dar noua versiune permite utilizatorilor sa comande asistentului vocal sa efectueze un apel prin speaker, nu prin casca, asa cum era posibil pana acum. In plus, exista modificari si la nivelul conditiei care prevedea ca utilizatorii trebuie sa introduca o parola atunci cand descarca aplicatii gratuite. Optiunea poate fi acum dezactivata din setarile App Store de pe dispozitivul mobil.

 

Cu fiecare actualizare public beta pe care Apple o lanseaza aplicatia iCloud Photo este introdusa in stare beta sau nu, asa ca este greu de precizat cand va avea loc o lansare oficiala. De asemenea, acum exista posibilitatea ca utilizatorii sa filtreze mesajele care au fost receptionate de la utilizatori care nu se afla in agenda telefonica.

 

Un anunt legat de lansarea oficiala a iOS 8.3 ar trebui sa fie facut in urmatoarea perioada. Ramane de vazut cum va evolua situatia, dar schimbarile pe care le introduce sunt, la prima vedere, binevenite.

 

Πηγή: PocketNow