Versiunea 6.1 a sistemului de operare iOS aduce numeroase probleme pentru utilizatori

18

Apple a lansat recent versiunea 6.1 a popularului  sistem de operare iOS. Totusi, numeorsi utilizatori s-au plans ca acesta le-a creat probleme. Cei mai multi utilizatori s-au indreptat spre forumurile companiei, unde s-au plans de scaderea drastica a autonomiei bateriei si supraincalzirea dispozitivelor mobile.

Aceste probleme afecteaza mai multe modele ale smartphone-ului iPhone. Totusi, cel mai afectat pare sa fie iPhone 4S la care, un bug al sistemului de operare iOS 6.1, cauzeaza probleme la nivelul conectivitatii 3G de la Vodafone. Atat Vodafone cat si un distribuitor de servicii mobile din Marea Britanie si-au avertizat utilizatorii cu privire la problemele pe care le-ar putea cauza noua versiune a sistemului de operare Apple.

Apple lucreaza deja pentru a gasi o solutie care sa remedieze aceste defecte. Cel mai probabil, o astfel de solutie va fi incorporate in versiunea iOS 6.1.1 pe care compania a trimis-o deja dezvoltatorilor in urma cu cateva zile. Totusi, potrivit informatiilor oferite de companie, aceasta versiune nu aduce decat imbunatatiri ale hartilor din Maps pentru Japonia. De asemenea, s-a crezut ca versiunea iOS 6.1.1 va repara defectele din recent lansatul jailbreak evasi0n.

Alte probleme legate de iOS 6.1 sunt consemnate de AOL care a dezactivat aplicatiile de management ale intalnirilor prin intermediul iDevices. Compania a luat aceasta masura pentru ca problemele din aceasta versiune a sistemului de operare determina repetitivitate atunci cand aplicatia este sincronizata cu calendarul de invitatii la intalniri.

 

 

Sursa: Mashable