Vector Watch, smartwatch-ul ieftin care ofera o autonomie de 30 de zile

18

Majoritatea entuziastilor tehnologiei se plang de autonomiile slabe pe care le ofera ceasurile inteligente. Se pare ca Vector, care tocmai a anuntat o familie de smartwatch-uri, tocmai aceasta nemultumire a incercat sa o rezolve.

 

Noile modele de gadget-uri vor oferi utilizatorilor o autonomie a bateriei mult extinsa, preturi accesibile si un design atragator. In plus, smartwatch-urile vor fi compatibile cu sistemele de opeare Android, iOS si Windows. Vector Watch va fi disponibil in doua modele distincte: Vector Watch Luna – un smartwatch cu ecran rotund si Vector Watch Meridian – cu cadran patrat. Ambele modele sunt acum disponibile pentru precomanda.

 

Unul dintre punctele forte al acestor ceasuri inteligente este autonomia bateriei. Firma sustine ca ceasurile ar putea functiona 30 de zile cu o singura incarcare, desi nu este clar la ce nivel de folosire zilnica se raporteaza aceasta estimare. De asemenea, gadget-urile incorporaza “ un sistem de notificari activate prin senzor, ceea ce permite utilizatorilor sa vizualizeze notificarile cu o scurturare de incheietura si sa construiasca contexte din care ceasul inteligent va extrage date despre comportamentul utilizatorilor.

 

Vector Watch va putea fi cumparat efectiv incepand din vara. Compania sustine ca date suplimentare despre capabilitatile smartwatch-urilor vor fi oferite in timp util. Ceea ce se stie, insa, este ca Vector Watch Luna va avea un pret de vanzare de 399 de euro si incorporeaza un corp gros de 44 de milimetri, iar Vector Watch Meridian va costa 229 de euro si va avea o carcasa cu o grosime de 40.5 milimetri.

 

Ambele carcase ale smartwatch-urilor sunt construite din otel inoxidabil si cristale minerale intarite, iar gadget-urile rezista la apa la presiuni de pana la 50 ATM. Optiunile pentru curea vor: metal, silicon sau piele.

 

Πηγή: BGR