Vanzarile Samsung Galaxy S6 estimate la 45 de milioane de unitati pentru 2015

23

Cifrele cu privire la performantele dispozitivelor nou lansate sunt mereu surprinzatoare. Fie ca este vorba de vanzari, comenzi plasate, predictii ale analistilor sau dispozitive livrate, companiile tin sa faca cunoscute aceste detalii pentru a face din gadget-urile lor un punct de interes.

 

Publicatia coreeana Korea Herald citeaza un raport care estimeaza vanzarile pentru smartphone-ul Galaxy S6 la 45 de milioane de unitati numai in 2015. Aceasta cifra este aproape de cea de 50 de milioane, estimare facuta de cei de la Samsung. Publicatia mai noteaza, citand un raport al Deutsche Bank, ca firma intampina dificultati la nivelul categoriilor low si mid-end, dar ca Galaxy S6 si S6 Edge par sa fie cartea castigatoare pentru Samsung in acest an.

 

Cele 45 de milioane de unitati se refera la vanzarile combinate pentru S6 si S6 Edge, insa este o cifra pe care Samsung ar putea-o atinge si care i-ar egala actualul record – Galaxy S4 cu 45 de milioane de unitati vandute. Estimarile Korea Herald sunt cele mai modeste, intrucat au existat publicatii care au vehiculat ca se vor vinde chiar si 70 de milioane de dispozitive.

 

Πηγή: PocketNow