Vanzarile Samsung Galaxy S 4 au atins 10 milioane de unitati in doar o luna de la lansare

7

Samsung Galaxy S 4 are deja vanzari record la doar o luna dupa lansarea internationala de pe 26 aprilie. Samsung a anuntat ieri 10 milioane de unitati vandute pentru ultimul lor flagship. Ultimul telefon din seria Galaxy a intrat pe piata de smartphone-uri ca un challenger pentru iPhone si s-a vandut mai repede decat toti predecesorii sai, Galaxy S III atingand pragul de 10 milioane de unitati in 50 de zile.

JK Shin, CEO-ul si presedinele Diviziei de IT & Mobile Communications la Samsung Electronics a declarat pentru o publicatie de specialitate ca multumeste in numele companiei pe care o reprezinta milioanelor de client care au ales Galaxy S 4.  “La Samsung vom continua sa cautam inovatia inspirata de oameni, pentru oameni”

Cu toate ca Samsung se vinde foarte bine, nici un model de smartphone lansat de catre acestia nu a atins vanzarile unui model de iPhone, Apple inregistrand pentru iPhone 5, 2 milioane de precomenzi in primele 24 de ore de la lansare.

Samsung planuieste sa introduca mai multe variante de culori pentru S 4 pentru a satisface toate gusturile si preferintele. Asa ca alaturi de clasicele alb si negru, S 4 va fi disponibil din aceasta vara si in nuantele: Blue Arctic (albastru), Red Aurora (rosu), Purple Mirage ( violet) si Brown Autumn (maro). Compania sud-coreeana se asteapta la vanzari de peste 50 de milioane pentru Galaxy S 4.

Πηγή: Sam Mobile