Vanzarile PlayStation 4 au depasit 20.2 milioane de unitati la nivel global

21

Sony a anuntat recent ca pe 1 martie 2015 vanzarile totale de console PlayStation 4 au depasit 20.2 milioane de unitati la nivel global. PS4 ramane astfel platforma cu cea mai rapida evolutie dintre toate consolele PlayStation de pana acum.

 

“Suntem recunoscatori pentru sustinerea necontenita a fanilor PlayStation din intreaga lume si pentru faptul ca un numar atat de mare de jucatori au ales platforma PS4 ca cel mai bun loc de joaca”, a declarat CEO-ul Sony. Portofoliul de jocuri al consolei PS4 va continua sa se extinda cu titluri mult asteptate precum – Batman: Arkham Knight (Warner Bros. Interactive Entertainment), Metal Gear Solid V: The Phantom Pain (Konami Digital Entertainment Co., Ltd.), Bloodborne, Until Dawn, Tearaway Unfolded si Uncharted 4: A Thief’s End (SCE Worldwide Studios). In plus, comunitatea de dezvoltatori independenti continua sa lucreze la jocuri inovatoare pentru PS4 precum No Man’s Sky (Hello Games). Asadar, Sony incearca sa imbogateasca ecosistemul PS4 pentru a livra experiente cat mai bune utilizatorilor si pasionatilor de gaming.

 

Consola PlayStation 4 este disponibila in prezent in 123 de tari si regiuni. Ramane de vazut cum va evolua situatia, insa este clar ca modelul este un succes.