Utilizatorii Yosemite reclama probleme cu conectivitatea Wi-Fi

20

Unii dintre utilizatorii care folosesc sistemul de operare Apple Mac OS X Yosemite s-au plans de probleme la nivelul conexiunii Wi-Fi. Se pare ca durata de incarcare este prea mare, iar conectivitatea este slaba.

 

Informatiile au fost postate de un site de specialitate care sustine ca actualizarea Yosemite a cauzat probleme la nivelul conectivitatii si a stabilitatii conexiunii. Unul dintre utilizatorii afectati a explicat: “De cand am facut update la Yosemite, conexiunea mea Wi-Fi in trecut stabila (atunci cand foloseam Mavericks) a inceput sa cada. Trebuie sa apas pe pictograma de Wi-Fi si sa reselectez reteaua la fiecare unul sau doua minute. Am oprit conexiunea Bluetooth si am instalat si reinstalat functia Wi-Fi si retelele. Am restartat sistemul de mai multe ori. Problema nu s-a rezolvat. Se pare ca si altii au probleme similare”.

 

Potrivit raportului publicat de site-ul de specialitate, problemele sunt independente de modelul de dispozitiv Mac. S-a notat ca problema afecteaza “o gama mare de dispozitive Macbook, diverse routere si utilizatori din regiuni diferite”. Toate aceste informatii sugereaza ca problemele sunt cauzate de sistemul de operare lansat de Apple, nu de factori care tin de utilizatori, retele sau regiuni geografice.

 

Apple probabil ca a luat act de aceasta problema si ca bresele de functionare vor fi remediate curand prin intermediul unei actualizari a OS X Yosemite. Au existat si utilizatori care s-au plans de probleme la nivelul conexiunii Bluetooth in cadrul aceluiasi sistem de operare, dar si de alte brese de functionare.

 

Plangerile vin la putin timp dupa ce compania a fost din nou criticata de utilizatori pentru probleme de functionare la nivelul sistemului de operare mobil iOS 8.

 

Πηγή: The Inquirer