Utilizatorii Google Calendar primesc un update major [video]

33

Google Calendar primeste un update major atat in ceea ce priveste design-ul, cat si functionalitatile aplicatiei, ca parte din update-ul pe care aplicatia Gmail pentru Android l-a primit.

 

Cea mai importanta schimbare este ca acum va filtra email-urile din Inbox in functie de importanta informatiilor si va crea automat programari pentru tine. In loc sa mai sugereze un eveniment cand deschizi programul de calatorie in Gmail, Google Calendar va nota automat informatiile necesare, inclusiv numarul zborului cu avionul sau ora la care trebuie sa faci check-in-ul. Totodata, toate aceste evenimente si date sunt automat actualizate.

 

Pe partea estetica, vei vedea in Google Calendar un update al modului in care vezi agenda, numit Schedule View. Pe langa afisarea clasica de pana acum, adauga harti, poze sau ilustratii pentru a fi mult mai atractiva si pentru a te determina sa nu omiti ceva din agenda.

 

Pentru cei care au deja noul Android Lollipop, update-ul este deja disponibil, insa cei cu versiuni mai vechi, trebuie sa astepte update-ul Gmail app pentru Android pentru a beneficia si de versiunea actualizata si imbunatatita a Google Calendar.

 

Πηγή: engadget