Utilizatorii BBM Protected pot acum sa discute in siguranta cu utilizatorii Android sau iOS

29

BBM Protected, aplicatia care a tinut conversatiile utilizatorilor enterprise in siguranta inca de anul trecut isi extinde compatibilitatea si pe alte platforme si adauga noi optiuni. Acum, aplicatia BBM Protected va mentine conversatiile dintre utilizatori sigure chiar daca doar unul dintre ei foloseste sistemul. De altfel, nici nu este nevoie ca ambii partenerii de comunicare sa detina dispozitive Blackberry, ci este suficient unul singur.

 

BBM Protected functioneaza si pentru cazurile in care detinatorii de Blackberry discuta cu utilizatori de dispozitive cu sistem de operare Android sau iOS. Aceasta este o veste foarte buna, mai ales ca firmele nu pot obliga angajatii sa foloseasca smartphone-uri Blackberry in locul unora iOS sau Android. Utilizatorii care vor sa porneasca o conversatie de chat securizata trebuie doar sa o initieze prin BBM Protected. Destinatarul va primi mesajul, indiferent daca detine un gadget Blackberry sau nu, cu conditia sa aiba instalata aplicatia BBM Protected.

 

Cu siguranta companiile ar putea profita de aceasta compatibilitate extinsa. In plus, presiunea ca angajatii ar putea impartasi involuntar date care sa poata fi sustrase de persoane rau intentionate scade.

 

Πηγή: Engadget