Urmatorul iPhone cu ecran OLED este cel de 4.7 inch

50

Anul viitor, Apple va lansa un iPhone cu ecran OLED, pentru cei pasionați de specificații tehnice mai bune, model care va acompania terminalul cu ecran Retina și iPhone Plus. Deocamdată nu știm exact numele, în 2017 ar trebui să fie lansat iPhone 7S, dar experții spun că Apple nu mai poate lansa un terminal identic, ar scădea prea mult în vânzări. Iar dacă este un model complet nou, atunci trebuie să treacă la iPhone 8.

 

Inițial se credea că iPhone Plus va avea o ediție cu ecran Retina și alta cu ecran OLED, dar recent a ieșit la iveală faptul că modelul compact. Versiunea cu ecran de 4.7 inch ar urma să aducă vânzări totale de peste 150 de milioane de unități în a doua parte a anului 2017, deși eu personal nu văd cum. Ce ar putea aduce noul iPhone în afară de un design schimbat?

 

Analiștii au găsit: va avea încărcare wireless, tehnologie pe care Samsung și alți producători de terminale Android o tot laudă, dar care este practic un hibrid limitat. Pentru a beneficia de încărcare wireless trebuie să pui telefonul pe un suport fix în poziția perfectă, practic același lucru cu a introduce o mufă în telefon. O tehnologie wireless care să încarce oriunde pui telefonul poate ar avea succes.

 

Deocamdată recordul Apple de vânzări rămâne la generația 6 cu 120 de milioane de unități. Nici 6S și nici 7 nu au mai atins nivelul respectiv. Probabil se bazează și pe faptul că modelul iPhone 8 cu ecran Retina (LCD) ar putea fi mai ieftin decât cel cu OLED.

Πηγή: Apple Insider