Urmatorul iPhone ar putea avea varianta de 5 inch

34

Circulă o nouă serie de zvonuri despre iPhone 8, la scurt timp după informația privind noul design. De data asta, surse care au conexiuni în zona de producție și care au mai furnizat informații confirmate spun că Apple pregătește pentru la anul un iPhone cu ecran de 5 inch. Alții contrazic informația și spun că Apple va rămâne pe cele două modele tradiționale.

 

Ideea nu este nici rea, nici imposibilă. La ora actuală cea mai bună dimensiune pentru smartphone rămâne diagonala de 5 inch, este cea mai vândută dimensiune, iar modelele de top ale competitorilor rivali au deseori 5 inch. Apple ar putea face un iPhone de 5 inch care să rupă toate vânzările, iar 4.7 rămâne pentru nostalgicii ecranului mic, în timp ce modelul Plus ar rămâne pentru cei care vor phablet.

 

Susele au anunțat că următoarea generație iPhone va avea spatele din sticlă, Apple renunță la modelul actual cu carcasă din metal, mai rezistent, dar care nu este la fel de atrăgător. Cred că la asta a folosit și testul cu modelul JetlBlack, care se zgârie, dar care a fost preferat de cumpărători. Un nou model cu spatele din sticlă va fi criticat pentru că este sensibil, dar va fi preferat de fanii Apple care iubesc design-ul mai mult decât utilitatea.

 

Există de asemenea posibilitatea ca Apple să facă doar teste și să realizeze multiple prototipuri din care numai unele să treacă mai departe în faza de producție. Eu personal așa cred că va fi. Vor analiza diverse dimensiuni și diverse modele, vor urmări să vadă dacă modelele Xiaomi cu ecran curbat se vor vinde, vor testa rezistența ecranelor și vor decide dacă merită sau nu să facă așa ceva. iPhone 8 va intra în producție cu doar câteva luni înainte de lansare, iar evenimentul oficial va fi mai mult ca sigur tot în septembrie 2017.

Πηγή: TNW