Urmatorul format de la Beats Audio: streaming radio pentru toate platformele

14

Relatia dintre Beats si comunitatea producatorilor de smartphone-uri a fost una fluctuanta. Dup ace HTC a incheiat un acord de colaborare pentru ca smartphone-urile sa fie dotate cu difuzoare Beats, compania a rupt recent parteneriatul si a renuntat la actiunile pe care le avea in cadrul Beats Electronics.  Totusi, Beats mai are de castigat de pe urma HTC, intrucat exista inca modele care au sisteme audio introduse in urma acordului si, in plus, si HP ar vrea sa inceapa o colaborare.

Recent, au aparut noi informatii cu privire la faptul ca Beats va lansa Beats Music, un serviciu de streaming musical care ar urma sa ajunga pe dispozitivele iOS si Android in urmatoarele luni. Deocamdata, nu exista niciun fel de date cu privire la o posibila compatibilitate si cu Windows Phone 8. In piata de profil aglomerata deja de servicii ca Pandora si Spotify, Beats Music vrea sa se diferentieze prin playlist-uri de inalta calitate generate de si administrate de catre utilizatori, nu generate de calculatoare.

Detaliile cu privire la costul aplicatiei sau daca aceasta va fi disponibila doar pe baza de abonament inca nu au fost date publicitatii. Este, insa, clar ca Beats, desi este un brand recunoscut, va avea o mare concurenta pe piata de streaming audio si ar putea avea nevoie de mai mult decat un nume celebru pentru a putea atrage utilizatorii deja fidelizati de celelalte servicii de acest tip.  

Πηγή: PocketNow