Urmatoarea generatie de iPad-uri ar putea primi un upgrade la camera de 8 megapixeli

11

A cincea generatie de iPad si a doua de iPad mini ar putea primi un upgrade la o camera de 8 megapixeli, sustine un raport KGI.

Versiunile actuale a celor doua modele integreaza la acest moment camere de doar 5 megapixeli, similare celor prezente la iPhone 4. Acelasi raport sustine ca noile tablete vor integra in viitor camera prezenta acum la smarthone-ul flagship Apple.

O integrare a unei camere mai performante ar insemna si prezenta altor functionalitati pentru noile terminale. Nici un iPad nu a venit pana acum echipat si cu flash precum cel prezent la iPhone 5S, camera device-ului oferind suport pentru scanare si realitate augmentata. iPhone 5S are un senzor fizic sensibil mai mare decat orice alt produs Apple lansat pana acum, oferind o sensibilitate sporita la lumina.

Primele ipoteze pentru noile generatii de iPad-uri sunt asteptate pana la finalul acestei luni. Pe langa camere noi, actualizarile ar trebui sa includa si procesoare mai puternice, mai mult RAM, si senzori de identificare prin amprenta. A cincea generatie de iPad este asteptata sa adopte un design care sa il apropie de varianta Mini a tabletei in timp ce Mini ar putea primi un ecran Retina.

Πηγή: Electronista