UPS extinde in Romania programul global dedicat transporturilor critice

27

UPS anunta extinderea programului dedicat transporturilor critice International Special Commodities (ISC) in peste 20 de destinatii internationale, inclusiv in Romania. Clientii UPS pot livra acum substante biologice, marfuri periculoase ambalate in cantitati exceptate si transporturi care utilizeaza gheata carbonica in peste 50 de tari si teritorii din intreaga lume.

 

Extinderea serviciului vine in intampinarea cererii tot mai mare din partea producatorilor din industria biofarmaceutica, a centrelor de diagnostic, a laboratoarelor, precum si a distribuitorilor de a expedia transporturi speciale in conditii stricte de securitate, timpi de tranzit si temperatura controlata. UPS poate oferi acum servicii de expeditie in conformitate cu UN3373 (permite transportul de substante biologice de clasa B, probe de diagnostic si probe clinice), precum si in conformitate cu UN1845 (dioxid de carbon solid, gheata carbonica) in Australia, Africa de Sud, Arabia Saudita, Bulgaria, Croatia, Estonia, India, Indonezia, Israel, Letonia, Lituania, Noua Zeelanda, Panama, Romania, Rusia, Slovacia, Slovenia, Taiwan, Turcia si Ucraina.

 

UN3373 si UN1845 reprezinta ghiduri emise de International Air Transport Association (IATA) pentru reglementarea in siguranta a transporturilor de bunuri pe cale aeriana. Companiile din industriile de ingrijire a sanatatii si de imbunatatire a calitatii vietii care transporta din, inspre si pe teritoriul SUA, din si inspre piete cheie europene expeditii de mare valoare, sensibile la temperatura, care trebuie livrate intr-un interval de timp solicitat, au acum acces la solutia UPS Proactive Response Secure, care combina monitorizarea expeditiilor si gestionarea riscurilor pentru a reduce deteriorarea produselor. Cu acest serviciu, expeditiile critice sunt ajutate sa ajunga la destinatie chiar si in situatii neprevazute si acopera eventuale pierderi in cazul in care produsele sunt deteriorate.

 

Reteaua logistica dedicata industriei de ingrijire a sanatatii ofera servicii precum depozitarea produselor sensibile la temperatura si transport, servicii in conformitate cu reglementarile specifice regiunilor, monitorizare si securitate non-stop, asamblare si etichetare, precum si managementul comenzilor si al conturilor de creante.