Update-ul Windows RT 8.1 retras de pe internet din cauza problemelor de instalare

17

Microsoft intampina probleme in actualizarea dispozitivelor la sistemul de operare Windows RT 8.1. Compania a retras de pe internet acest update pentru a impiedica utilizatorii sa il foloseasca. Pe forumul oficial, Microsoft a oferit si explicatia acestei retrageri

Compania a postat un mesaj care atrage atentia asupra problemelor pe care unii dintre utilizatori le intampina: “investigam o situatie care afecteaza un numar limitat de utilizatori care incearca sa isi actualizeze dispozitivele Windows RT la varianta Windows RT 8.1. Ca rezultat, am retras temporar actualizarea Windows RT 8.1 din Windows Store”. Microsoft nu a oferit niciun fel de informatie cu privire la problemele pe care update-ul le cauzeaza, dar o serie de rapoarte sustin ca se pierd date extreme de importante in moementul instalarii si cauzeaza dispozitivele sa nu mai functioneze.

Dispozitivele afectate de problemele cauzate de update-ul catre Windows RT 8.1 devin inutilizabile pana cand utilizatorii reusesc sa repare pagubele prin intermediul unui recovery drive. Deocamdata, compania nu a dat informatii cu privire la durata in care acest update va ramane retras, dar a precizat ca va oferi actualizarile catre utilizatori “in momentul in care acestea devin disponibile”.

 

Πηγή: The Verge