Update-ul Windows 10 renunta la Internet Explorer, integreaza Skype si este gratuit un an de zile [video]

19

Microsoft se pricepe sa creeze un super eveniment dedicat noului sistem de operare Windows 10, care inca nu a fost lansat oficial, si sa bombardeze oamenii cu tone de informatii despre functiile, modificarile si noutatile pe care sistemul de operare le aduce pe desktop si pe dispozitivele mobile.

 

Cele mai importante detalii cu privire la Windows 10, asa cum reies din demonstratiile pe care reprezentantii Microsoft le-au facut la ziua Windows, sunt legate de interfata, de mail, de poze, de calendar si alte aplicatii imbunatatite pentru Windows Phone.

 

Mai important este ca Skype este in sfarsit integrat in Windows Phone 10, notificarile de pe telefon fiind sincronizate cu cele pe care le primesti in versiunea Skype pentru desktop, ca Internet Explorer este inlocuit de proaspatul browser-ul Spartan si ca Windows 10 va putea fi utilizat gratuit timp de un an de zile, daca se face upgrade de la Windows 7, Windows 8.1, Windows Phone 8.1 sau Windows RT. Priviti clipul de prezentare in care Joe Belfiore de la Microsoft vorbeste de noul sistem de operare.

 

 

Πηγή: theverge