Un zbor al Virgin America a fost întârziat după ce un “glumeţ” şi-a denumit conexiunea WiFi Samsung Galaxy Note 7

- Adrian Ungureanu
589

Un zbor al Virgin America din San Francisco spre Boston a fost întârziat după ce membri echipajului de pe avion a depistat în lista reţelelor WiFi, o reţea care se numea “Samsung Galaxy Note7_1097”.

După cum probabil ştiţi, modelele Samsung Galaxy Note 7 au fost interzise la bordul avioanelor, după ce un model a luat foc în această toamnă, la bordul unui avion, care din fericire nu decolase încă.

Capitanul avionului le-a transmis că dacă vinovatul, cel care are telefon, Galaxy Note 7, nu se arată şo nu scoate telefonul va fi nevoit să aterizeze avionul pe aeroportul din Wyoming. Din fericire, a fost vorba doar despre o glumă proastă unui pasager, care nu avea Galaxy Note 7, ci şi-a denumit aşa reţeaua WiFi în acest fel.

Un alt pasager a reuşit să facă un printscreen pe laptopul său, când reţeaua cu pricina era încă activă. Echipajul a trebuit însă să urmeze protocolul şi să controleze toate aparatele pasagerilor pentru a se asigura că totuşi nu e niciun Galaxy Note 7 la bordul avionului. Avionul a ajuns la Boston în siguranţă, deşi a ajuns mai târziu decât era programat.