Un update pentru Galaxy Gear aduce imbunatatiri semnificative la nivelul notificarilor

12

Pas cu pas, ceasul inteligent Samsung Galaxy Gear a inceput sa fie un dispozitiv stabil. Actualizarile pentru acest ceas inteligent au inceput sa apara pentru dispozitive lansate inaintea lui Note 3, pentru a introduce compatibilitatea cu Gear. Acum Samsung aduce un alt update, de aceasta data pentru aplicatia Gear Manager, care imbunatateste semnificativ notificarile.

 

De altfel, a primi notificari direct pe ecranul ceasului inteligent este unul dintre motivele principale pentru ca cumparatorii achizitioneaza un astfel de dispozitiv. Totusi, functia de notificari a ceasului Samsung lasa de dorit pana acum – pentru cele mai multe dintre aplicatii, utilizatorul era anuntat ca are o notificare, dar nu se preciza ce contine aceasta ci utilizatorul era invitat sa isi verifice smartphone-ul.

 

Acum, update-ul adus Gear Manager permite si afisarea continutului notificarii si ofera utilizatorului instrumentele necesare pentru a selecta care aplicatii sa se conecteze la ceasul inteligent. Pentru a putea avea acces la actualizare, proprietarii trebuie sa detina un ceas inteligent Galaxy Gear care sa ruleze cel mai recent firmware Samsung pe care compania a inceput sa il distribuie deja de doua saptamani.

 

Πηγή: PocketNow