Un smartphone Windows Phone gigantic, cu ecran de 6.45 inci, a aparut la Computex

36

Exista o piata a smartphone-urilor cu ecrane suficient de mari incat nu incap in palma utilizatorilor. Atat Microsoft cat si Nokia au experimentat in acest segment si au scos smartphone-uri de acest tip.

 

Dispozitive ca Nokia Lumia 1520 si Lumia 1320 au avut un succes destul de mare. Totusi, daca cineva isi imagina ca acestea vor ramane cele mai mari smartphone-uri Windows Phone de pe piata, se inseala. Compania taiwaneza Wistron a lansat recent, in cadrul evenimentului Computex, smartphone-ul Tiger. Acesta incorporeaza un ecran gigantic de 6.45 inci si, pe langa masivitate, are si specificatii tehnice decente.

 

Astfel, Tiger este alimentat de un procesor Qualcomm Snapdragon 800, insa rezolutia ecranului nu este asa de mare cum s-ar putea crede in prima instanta si se limiteaza la 1080p (destul de potrivita pentru ecranul de aproape 6.5 inci). In plus, Winstron Tiger este construit din materiale de calitate si are un capac spate de aluminiu. Se pare ca dispozitivul este si foarte subtire, desi nu exista informatii clare in acest sens.

 

Totusi, Winstron nu este tocmai un producator de smartphone-uri, iar acesta este doar un prototip. Asadar, pentru a intra in productia de serie, Tiger trebuie preluat de unul dintre producatorii interesati.

 

Πηγή: PocketNow