Un oficial HMD promite că MWC 2018 va fi ”extraordinar” – ce surprize Nokia ar putea fi?

- Adrian Ungureanu
434

Un important oficial din cadrul HMD Global, compania care produce în prezent telefoanele Nokia, Juho Sarvikas, Chief Product Officer, tocmai a posta ceva interesant pe Twitter.

Sarvikas a încercat să-și scuze lipsa de activitate pe rețeaua de socializare din ultima perioadă, spunând că a fost prins în pregătirea pentru expoziția Mobile World Congress (MWC) 2018, ce va avea loc între 26 februarie și 1 martie, în Barcelona.

”Scuze pentru tăcere (lipsa de activitate). Am fost super ocupat cu planificare MWC 2018. Vă rog să va așteptați să fie extraordinar”, a scris oficialul HMD Global.

Nu a oferit alte detalii, dar ar fi câteva dispozitive pe care le așteptăm la MWC 2018. În primul rând tot așteptăm lansarea modelului Nokia 9, care ar fi trebuit lansat încă din 2017, și despre care, mai nou, se spune că ar avea patru camere foto.

Un alt telefon care ar putea fi lansat la MWC 2018 este Nokia 1, cel mai modest și mai ieftin telefon Nokia din noua era, care va rula pe o versiune mult mai simplă de Android, denumită Android Go.

De asemenea, așteptăm și vești despre planurile companie în legătură cu brandul “Asha” pe care l-a recuperat de curând de la Microsoft.

Evident, există și posibilitatea ca niciuna din aceste așteptări să nu fie îndeplinite, și HMD Global să prezinte, pur și simplu, a doua generație a modelelor Nokia 3 și Nokia 5. Prima generația a fost prezentat la ediția de anul trecut MWC.

Dar poate ne vom afla mai multe detalii în perioada următoare tot de la Juho Sarvikas, un personaj destul de activ pe Twitter.