Un numar important de europeni au renuntat la Android in favoarea iPhone

14

Odata cu lansarea iPhone 6 si iPhone 6 Plus, Apple a mai facut un pas inainte si a castigat procente importante din piata. Compania a reusit si de data aceasta sa doboare recordurile de vanzari cu dispozitivele si a sustinut ca multi utilizatori Android au trecut la iOS.

 

Recent, s-au publicat si o serie de cifre oficiale care confirma acest lucru. Estimarile Kantar WorldPanel pentru trimestrul 1 din 2015 arata ca un procent impresionant (33%) dintre cumparatorii de smartphone-uri iPhone 6 si iPhone 6 Plus au renuntat la Android in favoarea iOS. Nu au fost oferite date legate de motivatia utilizatorilor care au facut aceasta schimbare, insa Apple sustine ca marimea ecranelor incorporate in noile smartphone-uri ar fi fost un factor important.

 

Pentru a face mai usoara tranzitia de la Android la iOS, Apple a creat si un ghid step-by-step prin care utilizatorii sunt invatati cum sa-si migreze datele de pe alte platforme pe iOS. Ramane de vazut cum va evolua situatia si daca acest trend in favoarea iOS se va mentine.

 

Πηγή: PocketNow