Un nou update pentru aplicatia Whisper, anonimitatea inca iti este pastrata

  12

  Whisper, aplicatia prin care poti sa barfesti si sa impartasesti secrete, pastrandu-ti anonimitatea, primeste un update. Fara sa-ti dezvaluie indentitatea, acum iti livreaza continut legat de secretele pe care le postezi, sorteaza ‘soaptele’ dupa localizarea ta, ca sa iti faci o imagine generala despre ce se vorbeste in aria ta de activitate.

   

  Aplicatia Whisper este un fel de oracol pe care il faceam in scoala generala, unde iti scriai secretele si aveai impresia ca nu le va afla nimeni. Dar stiai de fapt ca o sa fie citite si nu prea te deranja, ca-si scriau si altii secretele si era un fel de schimb.

   

  Virtual se schimba situatia pentru ca ceea ce publici si difuzezi pe Whisper, desi este o aplicatie care pretinde ca iti ofera anonimitate, depaseste spatiul clasei si cei 25 de colegi. Asadar, pe langa Maria care te ura ca ai parul mai frumos ca al ei, sau Ionel caruia nu i-ai zis niciodata ca erai indragostita de el, cu Whisper trebuie sa iei in calcul strategiile si fetisurile oamenilor voyeuri, Serviciul de Informatii Externe (SIE), hackerii si secretele impartasite, mai ales daca imaginea online conteaza mult pentru tine. Cat despre cei care cauta disperati atentie online, Whisper nu prea e util, noroc ca sunt atatea alte solutii pentru satisfacerea acestei nevoi primare.

   

  Puteti downloada update-ul aplicatiei pentru iOS, urmand ca in doua saptamani sa apara si pentru Android.

   

   

  Πηγή: engadget