Un nou telefon Motorola iese la iveala inaintea lansarii. Nu este X Phone

15

Google/Motorola Mobility stiu sa pastreze secretele mai bine sau nu sunt multi cei interesati de viitoarele telefoane ale acestora? Pana acum X Phone a reusit sa atraga tot interesul publicului si poate ca telefonul din clip ar fi trecut neobservat daca nu ar fi ajuns la cei de la Tinhte.

Telefonul din prezentarea video nu este considerat demn de numele X Phone deoarece dimensiunile ecranului pus pe XT912A nu se incadreaza in sectorul smartphone-urilor high-end. Telefonul prezentat este considerat o ruda de-a lui Droid RAZR, acesta purtand numele de cod XT912.

Chiar si in aceste conditii, telefonul arata foarte bine. Are un design atractiv, este subtire si prezinta niste fante sau tesituri ale marginilor verticale ale sticlei de pe ecran al caror rost nu il cunoastem. Probabil este doar un simplu artificiu cosmetic.

Pe partea de hardware XT912A sta foarte bine. Ecranul are diagonala de 4inch cu rezolutie 720p, SoC-ul este un Snapdragon S4 Pro, RAM-ul masoara 2GB iar bateria este de 2000mAh. Dupa cum spuneam, telefonul arata foarte bine asa cum se vede si in video. Speram ca Motorola nu ne va nimici entuziasmul cu un pret exagerat. Telefonul ne-a trezit deja interesul si vom reveni cu informatii.

Πηγή: engadget