Un ceas mecanic poate efectua apeluri de urgenta independent de telefon [video]

29

Nu mai este nimic nou in faptul ca poti suna la un numar de urgenta de pe un smartwatch, dar cum nu toata lumea foloseste ceasuri inteligente, cum ar fi ca un ceas mecanic sa permita efectuarea apelurilor de urgenta?

 

Limmex Emergency Watch este un ceas elvetian cu design clasic, old-school, care are un buton de urgenta pe care, daca il apesi, va suna la numarul de contact pe care l-ai programat. Nu ai nevoie de o casca pentu a vorbi, pentru ca ceasul are incorporat un microfon si un loudspeaker.

 

limmex-watch

 

In caz ca ai setat mai multe numere de telefon, ceasul va suna in ordinea introducerii lor, pana cand cineva raspunde, asa ca ar trebui sa fii acoperit. Odata ce raspunde cineva, ceasul va trimite automat un mesaj care contine un link cu harta locului unde te afli.

 

Suna minunat ideea acestui ceas care este deja disponibil in Europa, insa pretul situat undeva intre 449 – 749 euro este destul de piperat, incat poate ti se va parea mai la indemana sa cumperi un smartwatch. Priviti clipul de prezentare al Limmex Emergency Watch.

 

Πηγή: engadget