Un brevet Samsung indica pregatirea unei noi generatii de smartphone-uri Galaxy

11

Daca ne-am obisnuit pana acum ca Samsung sa nu surprinda cu un design nou atunci cand lanseaza urmatorul flagship, acest lucru ar putea sa se schimbe. Un brevet inregistrat pentru ceea ce pare a fi un design cu totul nou pentru compania sud coreeana, ar putea sa schimbe fata gamei Galaxy.

Imaginile publicate de Patent Bolt, o sursa de incredere pentru noi brevete din tehnologie, prezinta un model angular, cu colturi patrate. Noul model aminteste de designul folosit de companii ca HTC si Sony in productia telefoanelor. Posibilitatea ca Samsung sa foloseasca si materiale de o mai buna calitate nu este exclusa, folosirea carcaselor de plastic fiind un lucru care a nemultumit intotdeauna utilizatorii Samsung.

Aceste brevete pentru un design nou au fost inregistrate in Coreea de Sud in 2011 si in statele Unite in 2012, momentul in care acestea vor fi folosite pentru creerea un nou device Samsung nefiind inca cunoscuta. Samsung a inregistrat brevete noi si pentru iconitele pe care le va folosi noul lor sistem de operare Tizen OS.

Πηγή: SamMobile